söndag 21 oktober 2007

Äntligen "Bra shoppingdag"-dag

När jag minst anar det händer det. En "Bra shoppingdag"-dag dyker upp.
Skulle egentligen bara hitta någon form utav baströja med långa ärmar och med möjlighet att hålla värmen över vintern, samtidigt som jag hade ett behov av att göra min garderob lite mer välfylld efter att ha öppnat butiken.

---- Liten parentes ----:
Ja, jag öppnade butik för ca 1 vecka sedan vilket innebär att jag inte längre kan vara lat och använda samma kläder i tre dagar och enbart byta kläder när jag ska ut bland folk (bedrev enbart e-handel hemifrån tidigare vilket inte gjorde min klädsel så viktig).
Nu ska ju folk se mig dagligen och för att göra världen lite vackrare och ombytlig så bör man byta kläder lite oftare även om de inte är smutsiga ;-)
---- Slut på parentes ----

Jag hitta i alla fall, utan att anstränga mig, följande:
  • 1 st höstjacka på Levi´s Store
  • 1 st huvtröja på Dressman
  • 1 st ribbad långärmad tröja på JC
...jag passade även på att göra de närmsta åren inköpa av storpack svarta frottéstrumpor på Intersport.

Jackan föll jag för direkt och var tvungen att lägga undan den under 1 timme för att hinna kola igenom ytterligare affärer. Nervositet infann sig att någon annan skulle köpa jackan innan jag bestämt mig och hunnit tillbaka. Normalt köper jag inte höst-/vinterjackor utan investerar i vårjackor då jag oftast enbart använder jackor i accessoariskt syfte (mer om det i ett kommannde blogg inlägg).

Huvtröjan blev en baströja med huva och dragkedja, enkel men snygg.

Ribbade tröjan är något jag velat ha sedan mitten av 1990-talet. Dock lyckades jag med, som så många gånger, att vilja ha en sådan tröja efter att modet försvunnit från marknaden. Glad är jag att 1990-talet är på väg tillbaka in i modevärlden (var ju under den tiden jag började intressera mig för kläder).

Frottéstrumporna var ett måste att köpa då förra storpacket nått sitt "bäst före"-datum som innbär hål och förslitningar.
Tjejen på Dressman försökte sälja strumpor till mig, men jag upplyste henne om att vintern krävde frottéstrumpor (två par samtidigt när det är kallt, och 1 par + 1 par raggsockor när det är som kallast), dessutom skulle jag har ett storpack. Det hade inte Dressman.

Nu är jag i alla fall nöjd! :-) Dock måste jag investera i en ny mössa och ett par handskar och ett par tumvantar som matchar jackan.


OBS: Jag ska skaffa bilder inom kort!

Inga kommentarer: