tisdag 16 oktober 2012

Köpt nya linser

För första gången har jag nu svikit min optiker som jag alltid brukar köpa mina linser hos. Jag brukar helt enkelt ringa, eller ja, av någon anledning brukar mina mamma ringa och beställa linser, för jag har inte telefonnumret till optikern.

Jag vet inte varför, men har jag aldrig tänkt på hur lätt det är att beställa linser på nätet. Har man bara en förpackning av sina linser hemma (så man vet vilken sort man ska beställa) och inte har några problem att se och därför inte behöver testa om man behöver en ny styrka så kan man lika gärna beställa linserna billigare på nätet. Idag snubblade jag över en sajt som sålde linser samtidigt som jag för bara några timmar sedan suttit och tänkt på att det borde vara dags att köpa nya. Just nu har jag bara ett par kvar, dock ska jag ut och resa snart och för säkerhets skull vill  jag alltid ha med mig två par. Som jag förstod det skulle det bli en snabb leverans och nu hoppas jag  bara på att få lite sol på studieresan också. Men även om det skulle bli regn kan jag tänka mig att ha linser på, då slipper man bli blind av alla regndroppar som fastnar på glasen.

Jag lovar dock att fortsätta köpa mina glasögon hos min optiker, även om jag ibland kompletterar med några billiga glasögon från nätet eller hos andra handlare. Min optiker är trots allt ändå en av de optiker med bäst utbud av snygga bågar (jag tror faktiskt att det är hans fru som bestämmer vilka bågar de ska ta hem).

Inga kommentarer: